Patanjali Jóga Szútrái, tantrikus szemmel – gyakorlati workshop Adinathananda-val (Nicu Catrina)

Bár a Jóga Szútrák több mint 2000 évvel ezelőtt íródtak, Patanjali e művében leírja a szellemi Út brilliáns szemléletét, amely gyakorlatilag minden szellemi hagyomány alapja az Egótól (Ahamkara) az Önvalónkig (Atman).

Ez az írás képezi a jóga útjának alapjait, amely út évezredeken átívelve is mindig aktuális marad.

Bár a Jóga Szútrák meglehetősen kriptikus formában íródtak, a hétvége folyamán megismerhetjük mindezeket az eredeti szanszkrit szöveg alapján. Tantrikus szemmel értelmezve, hatékonyan tudjuk elsajátítani az itt bemutatott szellemi bölcsességeket.

Gyakorlatban alkalmazva a Jóga Szútrák szemléletét a mindennapi életünkben, valamint szellemi gyakorlásunkban életre keltjük a jóga és a tantra hatékonyságát.

A workshop célja, hogy Patanjali sajátos szemléletébe való beavatást követően minden őszinte és kíváncsi kereső számára feltárulhasson ezen mű felbecsülhetetlen gyakorlati és szellemi értéke.

Szeretettel várunk mindenkit; legyen kezdő vagy gyakorlott a jóga útján, hogy együtt induljunk el ezen az izgalmas szellemi úton.

A workshopot Adinathananda (Nicu Catrina) vezeti, aki több, mint 35 éve járja és tanítja a jóga és más spirituális hagyományok útját. Ő alapította az egyetlen, Indián kívüli Kasmíri Sivaizmus tanfolyamot 20 évvel ezelőtt, amely egyedi módon, a nyugati gondolkodás számára is érthetően adja át ezen spirituális hagyomány gazdagságát és mélységét. A tanfolyamot több ezren látogatják Európa számos országában.
A hiteles spiritualitás különféle formái iránti mély érdeklődése, valamint spirituális intuíciója tették lehetővé, hogy több egyéb tanfolyamot is elindítson, mint pl.: Tantrikus Alkímia, Eneagramm, Ezoterikus Ji Csing, stb.
Szerzője több könyvnek a sivaizmussal, jógával, tantrával, spirituális művészettel, stb. kapcsolatban. Mint szanszkritológus fontos jóga és tantra írásokat fordított le, mint: Sundaryalahari, Shiva Samhita vagy Gheranda Samhita, stb.

A workshop célja, hogy mindenkinek érthető módon, gyakorlatban és elméletben egyaránt rávilágítsunk minden fontos elemre a témával kapcsolatban.

A workshopra a hozzájárulás:
Január 8-ig befizetve: 70 euró
Január 9 és 26 között befizetve: 90 euró
Helyszínen: 100 euró

REGISZTRÁCIÓ:

https://jelentkezes.integral-joga.hu/patanjali-joga-szutrai-ws-2023

A regisztráció csak a hozzájárulás befizetésével válik véglegessé!

PROGRAM:
Január 27. Péntek
18.00-21.30 – Bevezető + workshop első rész

Január 28. Szombat
10.00-12.30 – workshop
12.30-14.30 – ebédszünet
14.30-17.00 – workshop

Január 29. Vasárnap
10.00-12.30 – workshop
12.30-14.30 – ebédszünet
14.30-… – workshop

Helyszín:
Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpont
Győr, Kisfaludy utca 2

A jógaközpontban ingyen lehet aludni (hálózsák szükséges).

-tól -ig
Ütemezett Hírlevél (Nyilvános)
Győr, Kisfaludy utca 2 Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.