Tantra jóga

A Tantra tanfolyam egy szisztematikus, nagyon alapos tanfolyam, amely egyesével felfedi a tantra rejtélyeit. A tanfolyam során bemutatott elméletek és gyakorlatok nagyon hatékonyak, és olyan ősi titkos tantrikus tanítások, amelyek napjainkhoz lettek igazítva, intelligens és gyakorlatias magyarázatokkal kiegészítve, alátámasztva a mai tudományos kutatások eredményeivel is.

 

A Tantra kurzus előnyei: a tanfolyamon  tanultak segítenek, hogy fokozatosan átalakítsuk életünk bármelyik oldalát, létrehozva egy tantrikus látásmódot, amely felfed mindent, ami lenyűgöző és spirituális a mindennapi, anyagi világban. Így a gyakorló harmonizálódik és egészségessé válik fizikailag is, valamint az érzelmi és értelmi szinteken is, felébreszti a benne rejtőző lehetőségeket, és így beteljesítheti álmait, céljait, felébreszti önmagában a boldogság állapotát és a rácsodálkozás képességét, felerősíti a szeretőképességét, és kifejleszti a szeretetet a kapcsolatokon belül, fokozza és emelkedetté teszi a szexuális tapasztalatait, így elérhetővé válik a beteljesülés az élet minden aspektusában és annál több is. Mindezek az átalakulások a gyakorlót ráébresztik a saját lényegi spirituális, üdvös, örök lényére, amely intim módon kapcsolódik az univerzum összes többi lényéhez, szellemileg mindannyian össze vagyunk kapcsolva egy belső kapcsolati hálóban, amely mindannyiunkat eggyé tesz.

 

Az Intenzív Tantra kurzus struktúrája: a találkozók hetente egyszer vannak és 2 órát tartanak. Mindegyik óra magában foglal elméletet és gyakorlatot, mely során az addig tanultakat gyakoroljuk. Így a gyakorlatokat fokozatosan elmélyíthetjük. Valamint a különleges csoportok is adott rendszerességgel találkoznak. A kurzus során gyakorolt technikák nem foglalják magukba az erotikus gyakorlatokat. A kurzus során tanult technikákat a klasszikus jóga testtartásokkal kezdjük, amelyeket tantrikus látásmód alapján tanítunk, és fokozatosan jóval ezoterikusabb természetű tantrikus technikákká alakulnak.

 

Különleges csoportok –  Tantra, kizárólag férfiak, illetve nők számára: a tanfolyam magába foglal, különleges csoportokat, a heti találkozókon túl – csak nők, illetve férfiak számára. Ezek a csoportok adott rendszerességgel külön találkoznak. E csoportokban az egyének elmélyíthetik a tantra elméleti és gyakorlati tanulmányait a saját nemiségük harmonikus fejlesztése által. A férfiaknak szóló Tantra csoportban felfedezésre kerül a tantra férfi oldala; és segítséget nyújt a férfiak számára felfedve a férfierő rejtélyeit. A kizárólag nők számára szóló csoportban a tantra női oldala kerül felfedezésre, és a női misztériummal foglalkoznak.

E csoportok során a tantra gyakorlása még intenzívebben történik azért, hogy a résztvevők számára lehetővé tegye, hogy felébresszék belső erejüket és beteljesítsék valódi lehetőségeiket férfiként és nőként.  Ezek az úttörő és egyedi csoportok döntő erejű ezoterikus kulcsot adnak az átalakuláshoz és a tökéletesedéshez és ahhoz, hogy a tantrikus tanításokat sikeresen alkalmazzuk a mindennapi élet során.