Tavaszi Napéjegyenlőség Spirál Meditáció

A Tavaszi Napéjegyenlőség az a pillanat a Föld éves mozgásában, amikor a nappal és az éjszaka egyforma hosszúak. Pont mielőtt a nappalok elkezdenek hosszabbak lenni, a tél idején pedig a sötétség dominál, és amikor az élet „megszületik” a „halálból”. Ősidők óta a Tavaszi Napéjegyenlőséget tartják az új év kezdetének.

A Tavaszi Napéjegyenlőség egy különös alkalom, nagy spirituális jelentőséggel az egész következő évre nézve. Ez a pillanat, amikor a teremtő erők, melyeket tápláltunk a tél ideje alatt megnyilvánulhatnak, hogy a lehetőségek új világát teremtsék meg. Egy úgynevezett hiátusz pillanatot képvisel, a folytonosság megszakadását, amelyben az elkövetkező folyamat kibontakozása befolyásolható, fokozható vagy átalakítható. Így befolyásolhatjuk a következő évet pozitív, kifinomult irányban.

Program
15:00 – 16:20 A 2018-as Tavaszi Napéjegyenlőség pillanatának alapvető jellemzői
16:25 – 18:15 Tavaszi Napéjegyenlőség Jang Spirál meditáció
18:15 – 18:30 Hálaadás
18:30 – 19:35 Grieg speciális előadása
19:50 – 20:00 Hálaadás

A jang spirál meditáció egyfajta csoport meditáció, mely egy egyedi jellegzetessége jóga iskolánknak. A résztvevők a 12 csillagjegy egymásutániságában vannak elhelyezve, így minden résztvevő kifinomult aurája feltöltődik jótékony energiákkal, melyek kiegyensúlyozzák és gyógyítják lényének mély szintjeit, felgyorsítva ugyanakkor a szellemi fejlődését.

https://www.facebook.com/events/342124629639413/

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
a szervezők
Ütemezett Hírlevél (Nyilvános) Nyilvános