A Férfi És Női Lélek-Archetípusok Rejtélyei – 2

A részvételhez nem szükséges részt venni az első részen.

AZ ANYA | A CSÁBÍTÓ | AZ INSPIRÁLÓ HŐSNŐ | A BEAVATÓNŐ

Az első rész elérhető online.

A Női és a Férfi tattvikus lélek-archetípusok minden nő és férfi lényének kardinális pontjai.

Annak érdekében, hogy úgy lelki, mint férfi/női mivoltunkban kiteljesedjünk, és valóban megismerjük önmagunk, fontos beazonosítanunk és minél jobban kiteljesítenünk lényünkben ezeket az archetipális energiákat. Ez által boldog, kiteljesedett és harmonikus életet élhetünk, úgy egyéni, mint kapcsolati vagy párkapcsolati szinten is.

Az egész teremtést 5 formáló erőtér rendszerezi – ezek az univerzális „elemek” (a jóga és tantra terminológiájában a tattvák) -: a kifinomult Föld, a kifinomult Víz, a kifinomult Tűz, a kifinomult Levegő és a kifinomult Éter. Mindezek a tattvák jellegzetesen befolyásolják (modulálják) az emberi lelket is, így váltva ki sajátos úgynevezett predominanciákat (egyes tattvák túlsúlyát) az emberi psziché szintjén.

A nők esetében a női tattvikus archetípusok valójában megannyi utat jelentenek a nőiesség felébresztésére, fokozására, kiteljesítésére és kifinomítására, melyek segítségével kivirágoztathatják nőiességük. A férfiak számára a női archetípusok pedig utat jelentenek a belső női ideál („belső nő” vagy „anima”) felfedezésére.
Hasonlóképpen a férfi tattvikus archetípusok a férfiak számára utak a férfiasságuk felébresztésére, fokozására, kifinomítására és teljes megélésére, míg a nők számára a férfi archetípusok lehetőséget adnak a belső férfi ideáljuk („belső férfi” vagy „animus”) felfedezésére. Így a nők megismerhetik a férfiasság lenyűgöző univerzumát, a férfiak pedig beléphetnek a nőiesség kifinomult univerzumába.

A férfi és női tattvikus lélek-archetípusok megismerése és megélése saját lényünkben közvetlen megtapasztalás révén segít nekünk sokkal mélyebben megérteni a nőiességet és a férfiasságot.

Ugyanakkor ezen tattvikus lélek-archetípusok közvetlen (megtapasztaláson alapuló) megismerésével megéljük igazi önmagunk felfedezésének elbűvölő, leírhatatlan és extatikus érzését. Ez ugyanakkor a szellemi fejlődés egyik leggyorsabb útja.

A workshopot Adinathananda (Nicu Catrina) tartja, aki több, mint 30 éve járja és tanítja a jóga és más spirituális hagyományok útját.

Ő alapította az egyetlen, Indián kívüli Kasmíri Sívaizmus tanfolyamot 20 évvel ezelőtt, amely egyedi módon, a nyugati gondolkodás számára is érthetően nyújtja ezen spirituális hagyomány gazdagságát és mélységét. A tanfolyamot többezren látogatják Európa számos országában.

A hiteles spiritualitás különféle formái iránti mély érdeklődése, valamint spirituális intuíciója tették lehetővé, hogy több egyéb tanfolyamot is elindítson, mint pl.: Tantrikus Alkímia, Enneagram, Ezoterikus Ji Csing, stb.

Szerzője több könyvnek a sívaizmussal, jógával, tantrával, spirituális művészettel, stb. kapcsolatban. Mint szanszkritológus fontos jóga és tantra írásokat fordított le, mint: Sundaryalahari, Shiva Samhita vagy Gheranda Samhita, stb.

A workshop részvételi díja részenként 60EUR

https://www.facebook.com/events/281779812515643/

-tól -ig
Ütemezett Hírlevél (Nyilvános) Nyilvános
Győr, Kisfaludy utca 2 Térkép