Maha Shiva Ratri Meditáció

Hétfőn, március 4-én 22:30 és 24:00 között lesz MahaShivaRatri alkalmából egy speciális egységállapot meditáció Shivával.
A Meditációt a Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpontban (Győr, Kisfaludy utca 2.) tartjuk meg, amelyre sok szeretettel várunk mindenkit, aki nyitott egy ilyen spirituális élményre.
Kérünk szépen mindenkit, aki szeretne jönni a meditációra, hogy legkésőbb 22:20-ra érjen oda, utána az ajtó be lesz zárva.
Csodás meditációt és spirituális megéléseket mindenkinek!

Emlékeztetőül, hogy mit jelent Shivaratri:

A „SHIVARATRI“ „az Isteni Kegyelem kiáradásának éjszakáját“ jelenti. Ezen az éjszakán folyamatosan emlékeztessük magunkat arra, milyen óriási erőt képvisel az az Élet, amelyet az extatikus Isteni Igazság tökéletességében élünk.

Minden emberi lény egy mikrokozmosz, amely kicsiben tükrözi a makrokozmoszt.

SHIVARATRI éjszakáján elménket csöndesítsük le és változtassuk oltárrá, majd szenteljük ezt a folyamatot a Mindenhatónak. Ennek fényében minden más gondolat jelentéktelenné válik. Az elme elcsendesítése segíteni fog, hogy LAYA JÓGÁ-t végezzünk SHIVA valamely MANTRÁ-jával, ami SHIVÁ-val való mély rezonancia-állapotba juttat bennünket.

SHIVARATRI elsősorban emelkedett, isteni örömöt jelent. Ezen az éjszakán aki megnyitja magát az Isteni energiáknak, annak szíve az Isteni Szeretet Tiszta Forrásává válik.

A „SHIVARATRI“ szanszkrit fogalomnak több jelentése van. A „RATRI“ többnyire az éjszaka sötétségét jelöli. A SHIVARATRI azonban nem a sötétséggel áll kapcsolatban, hanem az éjszaka szentségének különleges állapotával.

Ennek az éjszakának a sötétségét áthatja a Nagy Isteni Kegyelem. Ezen az éjszakán SHIVÁN keresztül Isten titokzatos jelenlétét fedezhetjük fel.
Az UPANISHADOKban bizonyos isteni tulajdonságok lelhetők fel: az igazság, a jóság és a szépség (SATYAM, SHIVAM, SUNDARAM).
A jóság (SHIVAM) mindannak esszenciális princípiuma, ami a spirituális fejlődés számára jó vagy kedvező. Ezt a jóságot egyaránt asszociálhatjuk az örök igazsággal (SATYAM), valamint az abszolút szépséggel (SUNDARAM), ami SHIVARATRI legfontosabb spirituális üzenete.

-tól -ig
Hírlevél (Nyilvános) Nyilvános
Győr, Kisfaludy utca 2 Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük