Tavaszi Napéjegyenlőség Jang Spirál meditáció

20:45-21:45 Előadás: A 2019-i tavaszi napéjegyenlőség hiátuszi pillanatának lényeges asztrológiai aspektusai
21:55-23:55 Meditáció: Jang Spirál alakzatban a 2019. évi tavaszi napéjegyenlőség pillanatával

A Tavaszi Napéjegyenlőség az a pillanat a Föld éves mozgásában, amikor a nappalok és az éjszakák egyforma hosszúak. Pont mielőtt a nappalok elkezdenek hosszabbak lenni, a tél idején pedig a sötétség dominál, és amikor az élet “megszületik” a “halálból”. Ősidők óta a Tavaszi Napéjegyenlőséget tartják az új év kezdetének.

A Tavaszi Napéjegyenlőség egy különös alkalom, nagy spirituális jelentőséggel az egész következő évre nézve. Ez a pillanat, amikor a teremtő erők, melyeket tápláltunk a tél ideje alatt megnyilvánulhatnak, hogy a lehetőségek új világát teremtsék meg. Egy úgynevezett hiátusz pillanatot képvisel, a folytonosság megszakadását, amelyben az elkövetkező folyamat kibontakozása befolyásolható, fokozható vagy átalakítható. Így befolyásolhatjuk a következő évet pozitív, kifinomult irányban.

A jang spirál meditáció egyfajta csoport meditáció, mely egy egyedi jellegzetessége jóga iskolánknak. A résztvevők a 12 csillagjegy egymásutániságában vannak elhelyezve, így minden résztvevő kifinomult aurája feltöltődik jótékony energiákkal, melyek kiegyensúlyozzák és gyógyítják lényének mély szintjeit, felgyorsítva ugyanakkor a szellemi fejlődését.

https://www.facebook.com/events/622079248205910/

Hírlevél (Nyilvános) Nyilvános
Győr, Kisfaludy utca 2 Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük