Tantra Fesztivál Győrben – Április 13

Győrben idén, egy egész napos intenzív program keretében rendezzük meg a győri Tantra Fesztivált, azok számára, akik szeretnék mélyebben megérteni és megtapasztalni a hiteles tantrikus tanításokat.

Helyszín: Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpontban
Győr, Kisfaludy utca 2
2019. április 13-án 10.00-től

Hisszük, hogy a tantra tanítása mindenki számára elérhető kell legyen, hiszen a tantra megtanítja számunkra az élet művészetét, elérhetővé téve számunkra, hogy minden szinten képesek legyünk a bennünk levő lehetőségeket maximálisan kihasználni.

A Tantra Fesztivál Győrben, a Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpontban kerül megrendezésre 2019. április 13-án 10.00 és 22.00 között.

A fesztiválon több teremben párhuzamosan zajlanak majd a programok, lesznek előadások és műhelyfoglalkozások.

A helyszín mérete miatt a részvétel regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni e-mailben: artoftantrayoga@gmail.com
A részvételi díj előzetes regisztrációval: 2.990Ft
A helyszínen (a helyek függvényében): 3.990Ft

A tantrikus életszemlélet
A szépség a szemlélő szemében van – tartja a mondás. És valóban, a szemléletmódunk nagymértékben meghatározza, hogy milyen életet élünk. A tantrikus életszemlélet, vagyis az átlényegítés elsajátításával képessé válunk arra, hogy a valódi életünket éljük, ne csak annak árnyékát. Életünk így egy csodálatos, kalandokkal teli utazássá válik, egyre jobban megismerjük önmagunkat, és felfedezzük az Univerzum rejtélyeit.

A tantrikus magatartás lénye
Hogyan lehet az örömöket, élvezeteket használni, mint hajtóerőt a szellemi önmegvalósítás útján? A tantra megválaszolja ezt a kérdést. A foglalkozáson azt a magatartást, hozzáállást járjuk körbe, amivel a mindennapi cselekedeteinket is átalakíthatjuk, és még a hétköznapok nyújtotta kisebb-nagyobb örömök is a szellemi fejlődésünket segítik elő.

Erotikus titkok – A tantrikus orgazmus
Az élvezet, a gyönyör megélése a boldogság egyik alap eleme, ami még az elsődleges túlélési ösztönt is felülmúlja. Minden ember számára a legkönnyebben elérhető gyönyörforrás a szexualitásban rejlik, rendkívüli szellemi fejlődési lehetőséget hordozva magában, amennyiben megfelelően alkalmazzuk. Manapság úgy tűnik mindenki hozzáfér a „tiltott gyümölcshöz”, de a valóságban kevesen tudják igazán megízlelni.

Tantrikus játékok
A játékosság, a szabadság, a spontaneitás a legtermészetesebb emberi jellemzők, amelyek tudatos megélése felszabadító erővel képes átalakítani mindannyiunkat, átértékelve az élethez való viszonyunkat. Ezen a játékos esten megtapasztalhatjuk együtt a játék és a találkozás örömét alkalmazva a tantrikus alapelveket.

https://www.facebook.com/events/776533022717409/

Ütemezett Hírlevél (Nyilvános) Nyilvános
Győr, Kisfaludy utca 2 Térkép