Tantra & Tangó Workshop

A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk a Tantra & Tangó Workshop-ot! Várunk szeretettel mindenkit, függetlenül attól, hogy részt vett-e a korábbi rendezvényen vagy sem. Ezen kívül nem szükséges előképzettség sem a tangóban, sem a tantrában.

Ami viszont szükséges, az a nyitottság az új megtapasztalására, a vállalkozókedv, és a lelkesedés! 🙂

Annak érdekében, hogy az időbeosztásunk se sérüljön túlzottan, teljes hétvégés program helyett ezúttal egy naposra tervezzük a workshopot, így mindenki számára könnyebben összeegyeztethető más programokkal.

Időpont: 2018. február 24. 10:00 22:00

A workshop díja február 16-ig 9.000 Ft, utána 11.000 Ft.

Az alábbiakban találhattok egy bővebb leírást arról, miről is szól a Tantra Tangó. További kérdések esetén keressetek bátran a kapcsolat@tantra-yoga-gyor.hu e-mail címen vagy a +36 70 61 28 250-es telefonszámon. Jelentkezni ugyanitt lehetséges. 🙂

https://www.facebook.com/events/143837372976753/

Tantra és Tangó

A Tantra & Tangó Workshop egy újfajta megközelítése a tánc iránti világszerte terjedő szenvedélynek. Egyre több ember fedezi fel, hogy a tangó lángja megvilágítja, megfűszerezi, és új irányba tereli életünket. A Tantra egy még ennél is magasztosabb célt fed fel számunkra, megmutatja, hogyan lehet a tánc az önmegismerés és a szellemi fejlődés eszköze. A Tangó valójában rejtélyes univerzális elveken, alapszik, amelyek megismerése által megismerjük önmagunk.

Ez a tapasztalat hozzájárul ahhoz, hogy megnyíljunk egy új életmód irányába, amelynek segítségével megtapasztalhatjuk a szeretetet, a művészetet és a szentséget nemcsak a táncparketten, hanem azon kívül is, életünk minden területén. A workshop célja, hogy általa a Tangó életünk átalakulásának egyik gyakorlati eszközévé váljon. Ha felfedezzük ennek a műfajnak a hiteles alapelveit és alkalmazzuk azokat mindennapjainkban elvezet az igazi életcélunk felfedezéséhez: hogy folyamatos átalakulás révén életünket valódi és hiteles Mesterművé formáljuk.

A workshop minden szükséges feltételt biztosít ehhez a beavató utazáshoz. Az ezoterikus művészi folyamatot Aghora Vidya színház- és filmrendezőnő vezeti az Argentin Tangó táncos Federico Long segítségével.

Hogyan? Gyakoroljuk a tantrát a tangó segítségével

A Tantra egy mindent magába foglaló spirituális út, melynek célja az önfelfedezés és a fejlődés. Alapelvei: a szeretet, az átlényegítés (melynek során felfedezzük a dolgok valóságát azok minden szépségével és szentségével), az élet megtapasztalása a jelen pillanatban, stb. A Tantra az élet minden aspektusát felhasználja, és arra irányítja, hogy beteljesítsük a fejlődésre való természetes törekvésünket. Ezen aspektusok közül a táncot, mint művészeti formát választottuk ki és integráltuk a workshop gyakorlati eszközeként. A workshop ily módon lehetőséget biztosít számunkra, hogy megismerkedjünk a tantrikus alapelvekkel, és a gyakorlatban megtapasztaljuk azokat ezen beavató tánc, a Tangó segítségével.

Ütemezett Hírlevél (Nyilvános) Nyilvános
Győr Kisfaludy utca 2. Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük