JÓGA TÁBOR 2019. július 4 – 7. Bükkszentkereszt

A jóga útmutatása szerint először is teljes mértékben képesek kell legyünk arra, hogy figyeljünk önmagunkra és harmonizáljuk kapcsolatunkat az Univerzummal. A szellemi fejlődés mindig lehetséges és biztosan elérhető, ha eldöntjük, hogy megtesszük a szükséges lépéseket, legyünk optimisták és higgyünk abba, hogy mi is megérdemeljük a teljesség állapotának elérését. Ha igyekszünk érzelmi, energetikai szempontból kiegyensúlyozni lényünket, akár egy csodálatos szellemi beteljesedés is várhat ránk.

Szeretettel vár ez a különleges spirituális vakáció, mely nagyszerű lehetőséget nyújt egyedi szellemi tapasztalatok átélésére és lényünk spirituális átalakítására mindazok számára, akik nyitottak, intelligensek és kellően felkészültek. Az átalakulás szellemi utunk fontos jellemzője, melyre bármelyik pillanat valójában egy rejtélyes lehetőség. A résztvevők megtapasztalhatják azt a kivételes spirituális erőteret, mely a tábor ideje alatt létezik, illetve érzékelhetik a különleges szellemi állapotokat, melyek a tábori programok, spirál meditációk és beavatások során létrejönnek.

Témakörök:

  • Sri Yukteswar tanításai
  • Az isteni atributumok

Reggelente hatha jóga és meditációs gyakorlás közösen, megtapasztalva a fokozott rezonancia állapotok jótékony hatását lényünk minden szintjén.

Ezen kívül lehetőség lesz jang spirál meditációkon való részvételre, melyek magas szintű tudatállapotok megélését teszik lehetővé a speciális forma és a közösség ereje által.

Különleges szellemi példázásokban részesít Szellemi vezetőnk, Gregorian Bivolaru, melynek segítségével közvetlen spirituális tapasztalat által elmélyíthetjük elméleti ismereteinket.

Helyszín: Bükkszentkereszt, festői szépségű természeti környezetben. Elhelyezés több ágyas kőházakban, közös fürdő, WC.

Étkezésegyszeri kiadós, 3 fogásos, házi, vegetáriánus ebéd. A közelben megtalálható zöldséges, bolt.

Jelentkezés: június 15-ig, a költségek befizetésével, ebben ez esetben a kedvezményes díjak az irányadók

 Díjak:

  • Étkezés (ebéd): 7000 Ft/integrál tábor (2700 Ft/ébéd határidő után).
  • Szállásdíj: 10 000 Ft/integrál tábor (3500 Ft/nap határidő után).
  • Részvételi díj: 16 000 Ft tanfolyamra járóknak és 21 000 Ft külsősöknek (határidő után 21 000 Ft tanfolyamra járóknak és 30 000 Ft külsősöknek).
  • Ha a tantrajóga táborra is jelentkeztek, akkor a két tábor részvételi díja 35 000 Ft (50 000 Ft külsősöknek), a szállás 30 000 Ft és az étkezés 22 000 Ft
-tól -ig
Ütemezett Hírlevél (Nyilvános) Nyilvános
Bükkszentkereszti Ifjúsági Tábor Térkép