TANTRAJÓGA TÁBOR 2019. július 7 – július 14. Bükkszentkereszt

Fókuszban a Tantrikus tudás rejtélyeinek feltárása, az univerzum alapvető energiáinak megismerése által. Jótékony rezonancia folyamatok felébresztése lényünkben, egyéni, páros és csoportos tantrikus módszereken keresztül, ezáltal tudatosságunk kiteljesítése, a csodálatos Egység állapot elérése az Univerzum  nagyszerű jellegeivel. 

Mottó: „Síva (a felsőrendű férfi tudat) Sakti (a felsőrendű teremtő energia) nélkül SAVA (mozdulatlan és tehetetlen tetem), SAKTI pedig SIVA nélkül KALILA (értelem nélküli lét, zavar, káosz), KACSAKULAM (lárva állapot, menekülés, az értékek felfordulása) és MAJA (káprázat, zűrzavar, entrópia).” 

tudatosság és energia kozmikus mindenütt jelenlevő játéka, éppúgy mint a férfi és a női jelleg végtelen, lenyűgöző kölcsönhatása akár észrevétlenül is, de áthatja egész életünket. Éppen ezért a programokat igyekeztük úgy összeállítani, hogy a résztvevők számára fokozatosan feltáruljanak mindezek, felismerve őket, épp úgy “kívül”, a külvilágban, mint “belül”, saját lényükön belül, amely által lépésről-lépésre közelebb kerülünk önmagunkhoz, ellazultabbá, boldogabbá válunk és közeledünk a lelkünk vagy szellemi Szívünk eredendő állapotához. Ezért a találkozók egy része ismét a polaritás jegyében zajlik, tehát kifejezetten külön férfiaknak és külön nőknek szánt programok lesznek, melyek segítik a saját belső erőink tudatosítását és harmónikus felerősítését, hogy aztán örvendjünk mindazoknak a csodálatos gyümölcsöknek, amelyek a két kiegészítő, női és férfi energia találkozásából születnek.

Folytatjuk a Tantrikus rendszer gerincét alkotó Maha Vidya jóga fokazatos feltárást, a következő kozmikus erővel, Tripura Bhairavival, aki a Tett Nagy kozmikus ereje

Ízelítő a témákból:  

Reggelente ismét lesz közös gyakorlás, külön nőknek, illetve férfiaknak. A tábor második felében páros ászanákat gyakorlunk.

Különleges tantrikus módszerek kerülnek bemutatásra, a Sakti (a Felsőrendű Női energia) ünneplése. 

Férfiak számára megtartjuk a VIRA 2-es beavatást, amelyen való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges, ez beavatást ad a szellemi hős állapotához kapcsolódó titkokba. 

A tábor programját még fűszerezi számos spirituális példázás, jang spirál meditáció és jótékony meglepetés. 

Helyszín: Bükkszentkereszt, festői szépségű természeti környezetben. Elhelyezés több ágyas kőházakban, közös fürdő, WC.

Étkezésegyszeri kiadós, 3 fogásos, házi, vegetáriánus ebéd. A közelben megtalálható zöldséges, bolt.

Jelentkezés: június 15-ig, a költségek befizetésével, ebben ez esetben a kedvezményes díjak az irányadók

Díjak:

  • Étkezés: 16 500 Ft/ tantra tábor (2700 Ft/ebéd határidő után).
  • Szállásdíj: 22 000 Ft/tantra tábor (3500 Ft/nap határidő után).
  • Részvételi díj: 40 000 külsősöknek vagy 30 000 Ft tanfolyamra járóknak. (Határidő után 50 000 Ft külsősöknek és 35 000 Ft tanfolyamra járóknak).
  • Ha az integrál jóga táborra is jelentkeztek, akkor a két tábor részvételi díja 35 000 Ft (50 000 Ft külsősöknek), a szállás 30 000 Ft és az étkezés 22 000 Ft
-tól -ig
ical Google outlook Hírlevél (Nyilvános) Nyilvános
Bükkszentkereszti Ifjúsági Tábor Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük