A Meditáció Művészete – gyakorlati workshop

(Magyar videó felirat a CC gombbal érhető el)

A meditáció valamilyen formában minden hiteles szellemi út központi eleme. Számos fajtája létezik, de a legegyszerűbb formáinak gyakorlása is sorsfordító lehet, mert a meditatív módszerek gyakorlásával felébresztjük lényünk korlátlan lehetőségeit és feltárul lényünk lényegi természete (a legfelsőbb Önvaló – Atman).

A workshop-on megismerkedünk a meditáció hagyományos formáival, lépéseivel, esetleges akadályaival és azok megoldásaival, koncentrációs módszerekkel, stb…
Megtanuljuk az értelem elcsendesítésének lépéseit, azt, hogy hogy találjuk meg a megfelelő test helyzetet vagy meditációs ülést és más fortélyokat a sikeres meditációt illetően.

A workshopon Adinathananda (Nicu Catrina) vezet és tanít minket, aki több, mint 35 éve járja és tanítja a jóga és más spirituális hagyományok útját.

Szeretettel várunk mindenkit, legyen az kezdő vagy gyakorlott a meditáció művészetében, hiszen ezen a foglalkozáson az alapoktól tanulmányozzuk a meditáció folyamatát, működési elveit és módszereit.
Arra törekszünk, hogy mindenkinek érthető módon, gyakorlatban és elméletben egyaránt rávilágítsunk minden fontos elemre a témával kapcsolatban.

A workshopra a hozzájárulás:
early bird – Január 31-ig befizetve: 60 euro
Február 15-ig befizetve: 70 euro
Helyszínen: 75 euro

Előre jelentkezés szükséges email-ben (artoftantrayoga@gmail.com) vagy fb-n.

A feliratkozás csak a hozzájárulás befizetésével válik véglegessé!

https://www.facebook.com/events/482388499082528/

-tól -ig
Ütemezett Hírlevél (Nyilvános) Nyilvános
Győr, Kisfaludy utca 2 Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük